Google

Google och att Söka Google osökta och utsökta bitar SEO hör dvs Sökmotoroptimering

Googla Google och placera dig - Etta på Google

Vem ska ranka högt på Google?

Den som på bästa sätt visar sig kunna återge vad Google också är.  Vi slog nyligen vårt egna rekord när det gäller placeringar när man Googlar Google hos Google och hamnade först på plats 47 i den så kallade serpen (search engine result page) och toppade sedan på plats 40 i sökresultatet, för att sedan dyka ned till under 100 strecket igen.

Googla Google Vara etta på Google
Googla Google placering

Varför blev det så?

Tja, efter som vi inte skrivit något nytt på sidan så beror det troligen på att andra har skrivit något nytt om sidan och hänvisat till den. Vid en kontroll har n.nu utnämnt Google.n.nu till dagens hemsida och skrivit lite om sidan liksom länkat till några av våra sidor.  Och detta räckte mer än väl till att slå det tidigare rekordet, för visst angör vi själva Google i vår text och bild, det är ingen tvekan om det. Men hur väl vi angör begreppet Google är också en fråga för hur andra uppskattar vår relevans till just Google.

Att bara tagga sig med kategorins specifika kännetecken kan räcka långt men bara en mycket kort stund, tills besökarna visar att det inte är speciellt relevant eller ens intressant för den taggade kategoriseringen.  Ett semantiskt träd med betydelsebäringens grenar visar sig i slutresultatet på hur tjockt kotten angör nästa generation av besökare i placeringens mening med logiken: A Cone is thick – Kotten är tjock i beskrivningens ikon.

 

Här i Nålsögat av nätverkan på nätet är nog sökresultatet på Google hos Google är nog konkurrensen som hårdast men ändå snabbt accelererande med Google själv som företag i spetsen expanderande på flera håll i de flesta länder.

Här ser vi också storheten i Googles sökmotor algoritm, att inte sätta sig självt på alla platser i topp 100 fastän det rent storleksmässigt är stort i så många länder med så många produkter, men det tillför sökaren nog inget större värde, utan värdet ligger i mångfalden av resultaten och att täcka mångfalden som fält i bortom betydelsen av alfabetet, till betydelsen av alfabetets barn i ordets sökta mening och meningsbäring. Compiling the arrow.

Etta på Google

Här ser du en kille som varit etta på Google vid en googling på just Google, det är såvitt jag eller någon annat som hört ett ganska unikt resultat. Att resultatet också kommer från en sida hos google är kanske heller inte så konstigt för den har den rätta adressen att hamna etta från. Men det var trotts allt saber tonis egna Google plus sida som hamnade etta hos Google Egypten

 Följa John

Men allt har sitt pris som du kanske känner till att många säger - så vi följer John och frågar oss vad påståendets egna pris är.  För en fråga ställd från duktig fördomsfullhet kan vara självbekräftande och det säkraste sättet att slippa komma fram till en bra lösning.

Ett påstående som definierar sig själv som en fråga, eller påstår sig vara en fråga

 

To be or not to be thats the question.

 Or is it?

Is madonna like a virgin according to knowledge vault and google assembled know how?

Hur bedömms det av Google via knowledge vault måntro?

 

Gore Ham in slash - pack dot com - Comp post the com press ion

Jee pee ghe

pure butter clarified -

13 jan 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)