Google

Google och att Söka Google osökta och utsökta bitar SEO hör dvs Sökmotoroptimering

Att synas på Google

Det är faktiskt en titel på en bok. En bok som blivit uppskattad för sin klara enkelhet och upplysande klarhet. Speciellt konstigt är det väl egentligen inte för den som syns hos Google syns på nätet. Yahoo och Bing må säga vad de vill men Google har utan minsta tvekan stora delar av sökmarknaden i sitt starka grepp.

Google och att synas på google är alltså lika med att finnas på nätet för de flesta, speciellt i ett hårt konkurentutsatt område där flera har samma produkter och budskap men bara en kan vara bäst, så vem vinner? 

-Den som når ut med budskapet bäst, så klart för denne kommer att synas mest, vilket iofs inte säger så mycket om andra och tredjehandsmarknaden för den synbara första exponeringen.

Att synas på Google

Har du premium hos N.nu Hemsida så har du idag och framåt gratis tillgång till boken om att synas på Google. Vilket kanske inte är så konstigt då N.nu Hemsida gjort sig kända för just detta - att synas på nätet. vilket i praktiken innebär att synas hos Google, att synas vid en googling.

Hemsidorna här har gjort av en expert på Sökmotoroptimering dvs SEO det vill säga konstarten att optimera sin närvaro på nätet så att sökmotorn och du förstår och hittar varandra. Har du bara bilder på dig och de är automatiskt döpta till IMG_4466 så vem kan egentligen hitta dig? Google är duktiga på mycket, dock en anings begränsade i tankeläsning även om läsning av beteendemönster ligger nära.

Så visst förändrar Google nätet som helhet vilket blir tydligt när delar av Google's sökmotor ligger nere och hela internet rekylerar med en mycket drastisk nedgång i global trafiknivå.

 

Google Googlar Bett tydelsens grip

 

När några centrala Google servrar låg nere så skönk den globala internet-användningen med 40 procent, så visst kan man tala om ett gott grepp om marknaden.

Logga In Nu

 Logga in

 

26 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)